



## **EVENT PROGRAMME**

Date: 08 September 2016

**Time:** 18:30 for 19:00

Venue: Coastlands Hotel, 315 Ridge Road (Peter Mokaba Road), Musgrave

Programme Director: Professor Donal McCracken

TIME	ITEM	RESPONSIBLE
18:00 – 19:00	Guests arrival and registration	Coastlands Hotel/ Ikhono/UKZN
(1 hour)		
19:00 – 19:05	Opening Remarks	Programme Director:
(5 min)		Prof Donal McCracken
19:05 – 19:15	Official Welcome of Guests	eThekwini Municipality
(10 min)		
19:15 – 19h20	Entertainment	UKZN African Music & Dance
19:20 - 19:30	Welcoming Remarks from UKZN	Prof Urmilla Bob
(10 min)		UKZN Dean of Research
19:30 - 19:40	Words of support from COGTA-	(TBC)
(10 min)	KZN	
19:40 – 19:50	Message from YPP President	Prof Piotr Lorens
(10 min)		
19:50 – 19:55	Entertainment	UKZN African Music & Dance
19:55 – 20:00	Introduction of Keynote Speaker	Dr Hangwelani Hope Magidimisha
(5 min)		
20:00 – 20:15	Keynote Address	Dr Malindi Neluheni
(15 min)		
20:15 - 20:25	Entertainment	UKZN African Music & Dance Students
20:25– 20:30	Vote of Thanks	Professor Betty Mubangizi
		Dean: School of Built Environment &
		Development Studies
20:30- 21:30	Dinner Served	Coastlands Hotel
(1 hour)		













